Installatie van Ubiquiti

Door jarenlange ervaring profileert De Netwerk Dokter zich als echte Ubiquiti specialist. Het blijft natuurlijk niet alleen bij woorden, dagelijks kom ik in contact met toestellen van Ubiquiti. Installeren van Ubiquiti access points voor performante draadloze netwerken, managed switches voor het beheren van een bedrijfsnetwerk, …

Van Ubiquiti access points tot camerabeveiliging,… Met de toestellen van Ubiquiti kan u alle kanten uit.

De Netwerk Dokter bezit zijn eigen cloud controller voor het beheer en de opvolging van de installaties.

Unifi Access Points – voor binnen & buiten

De Access Points van Ubiquiti zorgen voor een goede dekking en een sterk signaal. We hebben deze toestellen al geïnstalleerd bij particulieren thuis, in bedrijven en zelfs in expo-hallen voor gebruik tijdens beurzen. De Ubiquiti toestellen blinken telkens uit met hun prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Unifi Managed Switches

Bent u op zoek naar maximale prestaties gecombineerd met maximale mogelijkheden? Ubiquiti biedt u beide aan met hun assortiment van Unifi Managed Switches. Als Ubiquiti specialist raad ik deze toestellen ten stelligste aan. Ubiquiti Managed Switches bieden talloze mogelijkheden binnen uw (bedrijfs)netwerk. Uiteraard beschikken ze over Gigabit ports, Power Over Ethernet (POE) en intelligent switching.

Unifi Dream Machine Pro

De Dream Machine is een all-in-one zakelijke netwerkoplossing van Ubiquiti. Het is een combinatie van een router, switch, firewall en WiFi access point beheer. Het apparaat is ontworpen om de netwerkbeheerder een eenvoudige, krachtige centrale oplossing te bieden voor netwerkbeheer.

Wilt u meer weten over Ubiquiti producten? Wenst u Ubiquiti producten te installeren?